Så arbetar vi

Kompletta lösningar för solel - vi är med hela vägen

Att installera solceller ska vara enkelt. Därför är vi med vid varje steg på vägen till en driftfärdig anläggning för solenergi. Vi börjar alltid vårt samarbete med ett möte där vi sätter oss ner och tittar på de möjligheter som finns på just din fastighet. Därefter går vi igenom vilka alternativ på tekniska lösningar som kan passa just dig och tittar på vad de olika alternativen kan kosta. När vi har fått en uppfattning av vad du är ute efter tar vi fram en detaljerad offert så att du ser priset för en komplett anläggning efter eventuella avdrag.

Offert solceller

När du har godkänt vår offert så går vi vidare till att skriva avtal, går igenom vad som krävs för att kunna slutföra installationen och hur finansieringen ska se ut. Det kan för större anläggningar handla om att ansöka om tillstånd som bygglov och om det är möjligt att få någon form av bidrag.

solceller dalarna

Din solcellsanläggning beställs

Din anläggning beställs och du får besked om ungefärlig leveranstid. Just nu är det mycket populärt att investera i solel och därför kan det dröja innan allt kan levereras för en helt färdig anläggning. Det är en god anledning att sätta igång med projektet redan idag!

Vi monterar och installerar

När dina solceller och andra komponenter som behövs för anläggningen har levererats så ser våra certifierade installatörer till att ditt solcellssystem installeras korrekt och säkert. Då det i regel handlar om höghöjdsarbete så rekommenderar vi att ni anlitar våra montörer som är utbildade inom detta för maximal säkerhet.

Ska din anläggning anslutas till det centrala elnätet väntar vi in att nätbolaget för de förberedelser som krävs för att anläggningen ska kunna driftsättas.

När allt är på plats så kontrollerar vi anläggningen och dess funktion i varje led. Sen har du en solcellsanläggning som kommer att hjälpa dig att sänka dina elkostnader under många år framåt.

Solceller med komplett installation - Vi är med hela vägen!