Borlänge

Ta steget in i en klimatsmart framtid

Vill du steget in i ett klimatsmart samhälle genom att installera solceller. Vi erbjuder och installerar solceller som gör att du kan producera din egen förnybara el i Borlänge. Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är det självklara valet för dig som vill göra en ekonomisk och klimatsmart investering i solenergi.

Kostnadseffektiva solceller i Borlänge

Oavsett om du vill göra delar av arbetet själv eller vi ha dina solceller nyckelfärdigt installerade så kan vi skräddarsy en lösning just till dig. Vi kan hjälpa dig att installera solceller som är kostnadseffektiva utan att kompromissa med kvalitet och driftsäkerhet.

Om du investerar i solceller i ditt hus eller fastighet i Borlänge så kan du spara pengar redan från dag ett. Idag betalar du för din elkonsumtion till både elbolag och nätföretag per förbrukat kilowatt. Varje krona du investerar i solceller kommer att göra att din årskostnad sjunker genom att du kan använda din egen el och sälja den du inte använder.

Hög kvalitet och generösa garantier

Vi erbjuder solceller med systemet SolarEdge i fokus. För dig som kund innebär detta en flexibilitet i hur anläggningen designas. Detta gör att det på ett smart sätt går att få ut maximalt ur samtliga paneler och dessutom går det att följa vad varje enskild solcellspanel producerar. Om någon panel inte producerar den mängd el som det är tänkt och därmed inte uppfyller våra generösa garantier så kan vi enkelt åtgärda detta. 

Smidiga fullservicelösningar

Vi erbjuder en fullservicelösning för dig som vill investera i solceller. Vi hjälper dig hela vägen från första mötet till kontakter med myndigheter och färdig installation. Vi erbjuder även övervakning och support som säkerställer att de når upp till dina krav.

Välkommen att kontakta oss – vi erbjuder marknadsledande lösningar när det handlar om solceller i Borlänge.

 

Din lokala leverantör av solceller i Borlänge. Smidig, enkelt & med högsta kvalitet!