Solceller Borlänge

Ta steget in i en klimatsmart framtid

Vill du ta steget in i ett klimatsmart samhälle genom att installera solceller? Vi erbjuder och installerar solceller som gör att du kan producera din egen förnybara el i Borlänge. Välkommen att kontakta oss redan idag – vi är det självklara valet för dig som vill göra en ekonomisk och klimatsmart investering i solenergi.

Kostnadseffektiva solceller i Borlänge

Oavsett om du vill göra delar av arbetet själv eller vi ha dina solceller nyckelfärdigt installerade så kan vi skräddarsy en lösning just till dig. Vi kan hjälpa dig att installera solceller som är kostnadseffektiva utan att kompromissa med kvalitet och driftsäkerhet.

Om du investerar i solceller i ditt hus eller fastighet i Borlänge så kan du spara pengar redan från dag ett. Idag betalar du för din elkonsumtion till både elbolag och nätföretag per förbrukat kilowatt. Varje krona du investerar i solceller kommer att göra att din årskostnad sjunker genom att du kan använda din egen el och sälja den du inte använder.

Hög kvalitet och generösa garantier

Vi erbjuder solceller med systemet SolarEdge i fokus. För dig som kund innebär detta en flexibilitet i hur anläggningen designas. Detta gör att det på ett smart sätt går att få ut maximalt ur samtliga paneler och dessutom går det att följa vad varje enskild solcellspanel producerar. Om någon panel inte producerar den mängd el som det är tänkt och därmed inte uppfyller våra generösa garantier så kan vi enkelt åtgärda detta. 

Smidiga fullservicelösningar

Vi erbjuder en fullservicelösning för dig som vill investera i solceller. Vi hjälper dig hela vägen från första mötet till kontakter med myndigheter och färdig installation. Vi erbjuder även övervakning och support som säkerställer att de når upp till dina krav.

Solceller Borlänge – några matnyttiga tips

Vi får ofta frågan “varför ska jag skaffa solceller” och “är det verkligen värt det?”. Svaret är ja, åtminstone i de flesta fallen. Här berättar vi om de stora fördelarna som finns med att installera solceller.

Lägre energikostnader

Solceller på ett villatak i Borlänge ger dig möjlighet att generera elektricitet på en nivå som gör dig självförsörjande. En investering i solenergi motsvarar en årlig avkastning på ungefär 6-8 procent. I första hand handlar det om att solpanelerna minskar dina driftkostnader och ger dig möjlighet att sälja överskottselen under våren och sommaren.

Elpriset påverkar dig mindre

Du blir mindre känslig för fluktuerande priser på elmarknaden. Och ju mer el dina solceller producerar desto mindre påverkad blir du. Kan vara skönt att veta i dessa osäkra tider med marknader som hoppar upp och ner.

Miljövänligt

Att producera sin egen elektricitet med hjälp av solceller avger inte koldioxid eller några andra utsläpp som påverkar atmosfären. Visst, tillverkningen och installationen har en viss påverkan, men om du gör rätt val så går det att göra stor skillnad även när det handlar om den aspekten. Välj solceller från länder som använder mycket förnybar energi istället för länder som har kol som primär energikälla.

En bra investering

Solceller är definitivt en förbättring av ditt hem som ökar det totala värdet på huset. Villan blir helt enkelt attraktivare för köpare när det är dags att sälja den. Minskade driftkostnader och energicertifiering är mycket bra säljargument i dessa tider. Att ditt hus är energisnålt är ett argument som kommer att räcka långt. Vid sidan av de rent ekonomiska aspekterna blir solceller i allt högre utsträckning en symbol för att du tar ansvar för miljön och framtiden för våra barn och barnbarn. Solceller skickar helt enkelt en stark signal om medvetenhet till både grannskapet och potentiella köpare. Gott om goda skäl att installera solceller i Borlänge alltså.

Välkommen att kontakta oss – vi erbjuder marknadsledande lösningar när det handlar om solceller i Borlänge.

 

Din lokala leverantör av solceller i Borlänge. Smidig, enkelt & med högsta kvalitet!